woensdag 11 september 2013

Voetbal 4 tegen 4, woensdagnamiddag 11 september 2013 in Herderen.

Woensdagnamiddag hebben 5 jongens van onze school deelgenomen aan een voetbaltornooi in Herderen. Alles werd georganiseerd door de Stichting Vlaamse Schoolsport, samen met de sportdienst van de gemeente Riemst.
Gene, Lenn, Dylano, Matthias en Arne hebben het goed gedaan: ze wonnen al hun groepswedstrijden, 4 in totaal!!!! Er werd gescoord dat het een lieve lust was:onze jongens scoorden maar liefst 17 keer en lieten maar 1 doelpuntje binnen.
Door dit resultaat werden ze groepswinnaar en kregen daarvoor een trofee mee naar huis. Deze trofee zal vanaf nu gedurende 1 week om beurt bij elke speler thuis staan. Matthias is de eerste en ging fier als een gieter met de trofee naar huis!
Als afsluiter van het tornooi mocht ons ploegje nog een wedstrijd spelen tegen een van de andere groepswinnaars. Het resultaat was van geen belang en telde niet mee voor een of ander klassement.
De eerlijkheid gebiedt ons echter te vertellen dat de tegenstand erg sterk was en dat we deze wedstrijd met duidelijke cijfers hebben verloren: het werd 4-1...
Om 16u was alles afgelopen, konden we naar huis en mochten we verder dromen van hoe het zou zijn om even goed te zijn als Messi, Zlatan en andere Ronaldo's....

 
 
 
 
 
 

1 opmerking: